Щастливата новина съобщи Светлана Моллова. 

Вчера избухна пожар, който нанесе сериозни материални щети в жилище в Асеновград. Все още се изясняват причините за пожара, но вероятно той е тръгнал от запалил се климатик.

Семейство с две деца останаха на улицата, след като изгоря апартаментът им, но след призив в мрежата добри хора откликнаха и за часове бе открито жилище.

Апартаментът на семейството е напълно празен и ще имат нужда от всякаква посуда, мебели, уреди, завивки и всичко необходимо за нормален живот. 

Трагедия насред зима: Пожар изпепели дома на семейство с две деца

Мъжът има нужда от телефон, тъй като неговият е изгорял при пожара, отбелязва Светлана, която съобщи новината за намерено жилище на семейството.

"Отзоваха се хора и донесоха дрешки. В момента семейството са доста изморени и изплашени, затова Севджан няма физическата сила да отговаря на всички обаждания. Ще дадем и банкова сметка, който желае и може, нека помогне. Благодарим Ви от сърце, мили хора!", написа още Светлана Моллова.

От публикации в мрежата научаваме, че в част от хранителните магазини в Асеновград има поставени кутии за събиране на средства за пострадалото семейство.

Още вчера пък от ръководството на Средно училище "Свети Княз Борис I", в което учат децата, чието жилище е изгоряло, отправиха призив за съпричастност към съдбата на двете им ученички - Селин и Айдан.

Иван Ангелов, който първи съобщи за огнения ад, днес написа следното:

"Днес семейство Мехмедови получиха дарение от 700 лв. Радостта в очите им и сълзите по лицата им правят и най-нещастния човек щастлив... Сърдечно благодаря на дарителите, които отделиха сумата пари! Бог да ви благослови!".

Мъжът публикува и дарителската сметка: