Отиде си Албена Ангелова, кореспондент за Варна на вестник "24 часа". Преди това дълги години Албена беше част от радиоколегията – в екипа на Дарик радио, а в началото на кариерата си и в Радио Атлантик.

Нейният приятел и колега Надежда Алексиева съобщи тъжната вест в профила си социалната мрежа:

„Приятели, Албена си отиде. Напусна ни завинаги на Бъдни вечер. Загуби битката с болестта, но винаги ще бъде в сърцата ни. Погребението ще е на 27.12.2022 г. в 12:00 на Централните варненски гробища“.

Албена Ангелова е родена на 28 април 1973 г. във Варна. Възпитаник на ІV ЕГ „Фредерик Жолио – Кюри“, след което завършва Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”. Има две дъщери.

Обичаше есенните листа, залезите, талантливите поети. Не можеше да живее без хубава музика, която често я свързваше с нейния баща – пианист и музикант, известният в артистичните среди като Тошко Кашкавала, под чийто акомпанимент в младите си години тя обичаше да пее.

Бунтар, търсач на приключения и пакости, трудно можеш да устоиш на чара ѝ, лесно се поддаваш на вдъхновението, което разпиляваше с пълни шепи.

Екипът на GlasNews.bg изказва съболезнования на близките на Албена Ангелова!