Мъж е пострадал при катастрофа преди дни. Инцидентът е станал на кръгово кръстовище във Варна. Димитър Коларов сподели за случилото се в социалната мрежа. Той изрази благодарността си към непознати хора, които са му помогнали в този момент. Те са му оказали първа помощ, а добри хора са го откарали в болница.

„Изказвам безкрайни благодарности на всички водачи на автомобили, които ми оказаха първа помощ при днешния инцидент, на кръговото на Траката. Реакцията им беше светкавична! Може би 4-5 човека. Благодаря и на семейството, което ме закара до спешното на терапията. Дори не успях да ги попитам за името. Изцапах им колата с доста кръв....

Благодаря на братята мотористи, които веднаха са пристигнали на местопроизшествието, след като са узнали.

Благодаря и на дежурният екип на д-р Ганчев в ортопедията. Всичко това ме кара да се просълзявам и едновременно да се радвам, че добротата в българина не е погаснала, въпреки всичко, случващо се около нас. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ И ПОКЛОН!

П.П. Моля всички приатели да споделят моята публикация, за да се увеличи възможността, тя да стигне до тези, до които е адресирана,“ написа той.