Софи Станчева - майката на изчезналия Мартин от Пловдив, сподели нови данни за местоположението му. Тя твърди, че има данни той да е забелязан в София - в търговски център.

Тя призовава всеки, който има информация за Мартин, да се свърже с нея на тел.: 08990554661.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Има информация, че Мартин е видян в София, евентуално Мол София. Моля, ако някой го е виждал, да ми пише или да ми се обади 08990554661."

Млад мъж изчезна в Перник, откриха отключена колата му СНИМКИ

Майка издирва сина си! Качил се на влак за Стара Загора СНИМКА

Междувременно майката на Мартин е получила мистериозен SMS рано сутринта в събота от мобилния телефон на младежа.

Малко след 01:00 часа в събота София Георгиева е получила текстово съобщение, в което от името на сина ѝ се твърди, че той е добре, и че щял да се прибере сам. Повече от 24 часа обаче по-късно близките на Мартин Георгиев не са говорили с него и не е ясно дали той е авторът на текстовото съобщение.

Тази сутрин София Георгиева разказа пред bTV, че в събота през деня е получила информация от две момичета, че са видели сина ѝ във влака Видин-София.

Припомняме, че 20-годишното момче от Пловдив е в неизвестност от 25 януари. Тогава той потеглил с влак за Стара Загора, където е студент втора година.

Когато е тръгнал за Централна гара Пловдив младежът е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и е носил синя раница.

 Обявен и за национално издирване.