Отношенията между двама влюбени може да са сложен танц, изпълнен с възходи и падения. Още повече, ако някой сбърка, а другият трябва да прости. На тези мисли ни навява необичайна случка от Пазарджик.

Банер с трогателно послание украси едно от металните разделителни пана в града.

"Обичам те! Прости ми!", четем призива, изписан с червени и черни букви. Каква ли история се крие зад четирите думи? Какво ли е провокирало автора на банера да прибегне до този начин, за да умилостиви половинката си? Може само да гадаем, но постъпката му не оставя пазарджиклии безучастни. Снимка на бялото платно обикаля групите на града, а реакциите не закъсняват.

Публикацията "удря" стотици харесвания, споделяния и десетки коментари.

Много дами остават трогнати от жеста, но други смятат, че техният съгражданин сериозно се  е провинил. Не липсват и любопитни, които искат да разберат предисторията на случката, но тя остава обвита в неизвестност.

Варненски Ромео: "Теди, обичам те, прости ми!" И жесток отговор: Няма! СНИМКА

Местните остават впечатления постъпката, а някои смело я определят за едно от  "най-хубавите" неща в града. Дали на шега, или пък сериозно - това не се нагърбваме да определим.

Вижте повече от мненията на пазарджиклии, провокирани от един банер, изписан с романтично, но и тъжничко послание:

"От събота е, още не му е простено!", разяснява Нели К.

"Едно от най-хубавите неща, които съм виждала в тоя град! Сериозно", пише Мария К.
 
"Това е за прошка! Да го пише на плакат - значи има обич!", смята Лъчезар Д.
 
"Браво! Преди подобни плакати се появиха в Ловеч, сега в Пазарджик. Това е хубав знак! Любовта трябва да победи!", категорична е Силвия С.
 
"На никой от тук постващите и на ум няма да му мине, че написаното може да се отнася за къщата, която човекът вероятно по някаква причина е бил принуден да зареже! А в днешните времена на безизходица в милата ни майчица България - причини колкото щеш! Мислете логично,хора!", предлага нов поглед над ситуцаията Иван Д.
 
 "Така няма да стане", по български скептична е Катерина Р.
 
"Прощавам ти, мой човек", пише пазарджиклия. Но дали точно то неговата прошка има нужда авторът на банера - това си остава загадка.
 
"Представям си колко е сбъркал!", пише Петя И.
 
"Не е лесно да се прости, в днешно време любов няма", с тъга пише Стоян П.