История с продължение. Иван Кацаров от пловдивския квартал "Кючук Париж", който бе в неизвестност близо половин година, е намерен.

Мъжът пристигна с автобус от Слънчев бряг в Пловдив, като е разпознат от приятели и племенника си, които го чакаха на спирка в града под тепетата, предаде репортер на GlasNews.

 Иван твърди, че не е знаел за продажбата на имотите. Бе шокиран от вестта, като целият трепери. Дори пожела да отиде в апартамента си.

"Как ще са продадени? Как така става без мен?", възкликна мъжът.

@glasnews Откриха изчезналия Иван от Пловдив, не знаел за продажбата на имотите #изчезнал #Иван #Пловдив #продадени #имоти ♬ original sound - GlasNews.bg

"Чакай, че ще падна", коментира шокираният пловдивчанин.

Пред екипа на GlasNews той разказа, че се е намирал в квартал на град Елена. А преди пет дни е бил заведен в Несебър, където е настанен сам в хотел.

Днес собственичката на хотела му дала билет и го закарала на автогарата в Слънчев бряг. Той твърди, че тя му казала да пътува към Пловдив.

Иван разбра, че е на улицата тази нощ на авторагата в Пловдив. И трите му апартамента са продадени, като тази нощ ще бъде заведен, за да се увери с очите си.

Кацаров още не е разпитан от полицията.

57-годишният мъж от Пловдив бе в неизвестност близо шест месеца. Иван Кацаров бе забелязан последно в края на декември в квартал „Кичук Париж“, където е живеел и от тогава никой не го бе виждал. Мъжът бе обявен за издирване от полицията, по сигнал на негови близки и съседи, които се свързаха с екипа ни с молба за помощ. По думите им, той бил жертва на имотна измама и с него се е случило нещо лошо.

 
Повече по случая вижте в разследването на Тина Ивайлова:
 
 
За последно неговите съкварталци го бяха виждали в квартала, в който живее по Коледа. Живеел е в апартамент, който в момента се ремонтира от нови собственици, защото е продаден. Продадени са и още два апартамента на Кацаров.
 
Единствените роднини, с които поддържа връзка са братовчед му, който също се казва Иван Кацаров и неговият син Димитър. От САЩ братовчедът на Иван направи обръщение, с което помоли всеки, който има информация за него да съдейства.

Очаквайте подробности!

Къде е Иван? Виждали ли сте го? ВИДЕО