Полицията във Варна с първи подробности за изчезналата Силвия. Припомняме, че първо GlasNews.bg съобщи за изчезването на жената.

От полицията съобщават, че Силвия Руменова Балабанова е на 45 години и е напуснала дома си в ж.к. „Възраждане“ на 29 февруари - оттогава тя е в неизвестност.

Виждали ли сте Силвия? Близките ѝ я издирват СНИМКА

За последно е засечена в същия ден около 9:20 ч. сутринта в автобус по линия №148, движещ се в посока центъра на града, след което следите ѝ се губят.

Жената е висока около 160 см, със слабо телосложение и дълга руса коса. В деня на изчезването си е била облечена в бледо розово зимно яке, тъмен клин и бледо розови маратонки.

Органите на реда работят активно по издирването на жената. Преглеждат се записите на охранителните камери в града, научи GlasNews.bg.

Междувременно в социалната мрежа Facebook се появи и нова снимка на жената - вероятно от деня на изчезването.

"Аз и семейството ни апелираме в тези почивни дни всеки, който се разхожда в града, а и извън него, моля, оглеждайте се малко повече, за да намерим сестра ми Силвия. Ние знаем и сме убедени, че е там някъде - объркана, чувстваща се изгубена. Облечена е точно по този начин от снимката по-долу. Нека й помогнем да се прибере вкъщи! Благодаря за подкрепата", написа Мартин Балабанов.

Братът на изчезналата Силвия призова: "Ако я забележите, моля да сигнализирате на мен - 0895647978, и да останете с нея до пристигането ни". Той твърди, че тя страда от "временно психично разстройство".

Също така, ако имате информация за местонахождението на жената, подайте сигнал в най-близкото Районно управление на полицията, или на спешния тел. 112.

От Областната дирекция на МВР във Варна също публикуваха две снимки на изчезналата Силвия. Вижте ги: