Пореден случай на агресия от страна на съсед в София.

Натали Тодорова разказва, че едър мъж, с къса черна брада и сини очи си изхвърлил боклука в двора на кооперация, намираща се на улица "Султан Тепе №19". Приятелят на Натали в този момент е разхождал кучето. След като забелязал, че мъжът си изхвърля боклука на нерегламентираното място, партньорът на жената направил забележка, като помолил мъжа да не прави така.

Мъжът обаче е реагирал остро след забележката, направена от партньора на Тодорова. Той е налетял на бой, размахвал юмруци и оправял закани за разбиване на зъби, убиване на кучето и смазване от бой. Освен всичко е бил и пиян, твърди Натали Тодорова.

"Понеже не е имало други хора на улицата, моят човек се прибра директно разтреперан", добавя жената.

Тодорова призова за стопиране на агресията, която понякога се оказва смъртоносна.

Припомнете си, че в края на 2022 година мъж беше прострелян и почина в района на Женския пазар в София. Съседски спор е мотивът за престъплението. Месеци наред двама мъже водели спорове, включително и съдебни, кой каква част притежава от общия двор в кооперацията, в която живеят.

Припомнете си и случая с психолога Иван Владимиров-Нав, който беше застрелян с един куршум в лицето - отново заради комшийска драма.

Съсед на убития Нав: Беше казал на полицаите, че е въпрос на време да го застреля

"Молбата ми е, който припознае човека - да обърне внимание на случката. Стига вече агресия в този квартал!

Почти сме сигурни, че това е човекът, който притежава синьо волво xc90 и паркира често там.

Нямам идея какво ще постигна с този пост, но е редно да се знае, че явно има още един човек, заради който трябва да се пресича на отсрещния тротоар.

Съжалявам, че соча с пръст, но ми писна да живея в страх и да си мълча", завършва публикацията си Натали Тодорова.

Потребители на Фейсбук посъсветваха Натали Тодорова да подаде жалба до органите на реда.

"Подайте жалба до съответното Районно управление. Опишете случката и външния вид на нахалника. Те имат досиета и снимки на всеки регистриран на адресите. Ще го разпознаете", написа Мая Б. в коментарите под поста.

Психолозите са категорични, че с агресивни хора не може да се общува рационално, тъй като те са подвластни на емоционални състояния. Те съветват да не се влиза в пререкания и конфликти - неутралното отношение е най-важното, което трябва да се спази.

Снимката е илюстративна.