Неприятна ситуация споделя майка в Пловдив.

Жената и детето ѝ почти били заляти с цяла кофа течност от тераса в жилищен комплекс под тепетата. Всичко се разиграло посред бял ден в "Оазис" 5 в "Тракия".

Те вървели по пътека в комплекса. В този миг съвсем близо до тях - от близка тераса, била изсипана кофата с подозрителна течност.

"Бях с детето си точно на половин метър и се оказах голяма късметлийка, защото още малко по-напред щях да съм цялата вир вода и аз, и детето", разказва тя.

"Вече времето е топло, децата са долу. Терасите са точно над пътеките, за мен е ненормална работа да се хвърлят или изсипват отпадъци", допълва майката.

Местните жители са възмутени от подобно безотговорно поведение, а шегаджии си припомнят познатато предизвикателство от миналото - "Айс бъкет чилъндж", при което хора се заливаха доброволно с кофа студена вода.

Вижте целия сигнал на пловдивчанката:

"Днес, в 14:20, някой реши да излее почти цяла кофа с течности през терасата. Бях с детето си точно на половин метър и се оказах голяма късметлийка, защото още малко по-напред щях да съм цялата вир вода и аз, и детето.

Не успях да видя кой го направи, но който и да е се моля да не го прави повече. Вече времето е топло, децата са долу. Терасите са точно над пътеките, за мен е ненормална работа да се хвърлят или изсипват отпадъци."
Благодаря за вниманието!