Сливналиийка сподели история за доброто, в която главни герои са родни полицаи. Бирджан М. видяла как трудноподвижна дама вървяла по улица в града. Полицаи забелязали възрастната жена и не останали равнодушни, а подкрепили жената.

Те ѝ помогнали да пресече първо улицата, а след това я съпроводили и до жилището ѝ.

"Това, което направиха те, ме трогна. Радвам се, че има хора като тях. Бяха хора на първо място! Хора с добри души. Да са живи и здрави", разказва Бирджан.

"И дай Боже има повече от тяхната порода", пожелава си тя.

Случката е споделена в една от групите на Сливен във Facebook, където предизвиква вълна от положителни коментари.

"Постъпка, достойна за уважение", смята Христина М.

Достойно! Полицаи върнаха изгубеното портмоне на майка с болно дете

"Браво ,дано все по-често да се случва да виждаме, че човешкото в нас хората се пробужда и да бъдем по добри и уважителни към всички", пише Цвета Г.
 
"Реклама на полицаите ли правите? И аз щях да го направя и доста други хора!", отбелязва Диан Г.
 
"Сред редовите полицаи, които са по улиците, има много свестни хора!", коментира Веселин В.
 
"Браво, една достойна за уважение постъпка!", пише Веселина Д.

Вижте и цялата история, споделена от Бирджан М.:

"Добро утро, сливналии! Искам да ви споделя снощи видяното от мен. Вчера, около 20 часа, пред баничарница "Балазови" имаше спряна патрулна кола. Екипът беше от млада жена и един джентълмен (полицаите вътре в колата).
Те видяха трудноподвижна възрастна дама, явно с влошено здраве, и я съпроводиха при пресичане, и я съпроводиха до блока, в който живее.

Това, което направиха те, ме трогна. Радвам се, че има хора като тях. Бяха хора на първо място! Хора с добри души. Да са живи и здрави. И дай Боже има повече от тяхната порода. Весели празници."