Отново случай, свързан с кражба на цветя - този път действието се развива във Велико Търново.

Зачестяват кражбите на цветя в България. Хората, които извършват позорните действия, явно не ценят труда на тези, които се стараят да направят даден район по-красив и приветлив.

Прави впечатление, че основно възрастни жени крадат цветя. На някои места дори има поставени табелки с текст "Не кради" - много често обаче тези табелки не притесняват хората, които са решили да си "наберат" цветя.

Дама се изложи с постъпка. За Коледа ли се готви? ВИДЕО+СНИМКИ

GlasNews.bg попадна на поредното нагло скубене на цветя, засадени пред магазин във Велико Търново. Кадри, заснети от камера за видеонаблюдение, поставена в магазина, показват грозните действия на възрастна жена.

На споделеното в мрежата видео се вижда, че жената първо проверява дали има служители в магазина. След като се уверява, че в магазина няма никой, жената отива до импровизирана градинка пред магазина, навежда се и започва да пълни чантата си с цветя.

"Чакайте да ви видя на работа ли сте в неделя, да си крадна малко цветенца. Ама каква е тая практика на бабите не мога да разбера", написа Елизабет Ванева, която е споделила кадрите, запечатали кражбата.

Маги Ковачева, която коментира публикацията в мрежата, заяви, че лично ще подари 20 корена калдъръмчета на жената, ако върне оскубаните цветя там, откъдето ги е взела.

"Ако някой познава тази жена, нека й предаде, че ако засади оскубаните цветя там, откъдето ги е оскубала, лично аз ще й подаря 20 корена калдъръмчета. А ако не ги върне - ще подаря цветята на авторката на поста - да ги бодне на мястото на откраднатите /не мога да се ориентирам къде е това място/", написа Ковачева.

Две жени се изложиха жестоко! Цял Лом говори за срамната им постъпка ВИДЕО

Постъпката на жената разгневи, но и развесели жителите на Велико Търново. Действията й бяха определени като "бърз шопинг".

Вижте видеото: