Малко след Коледа тежката битка с рака е загубило едно чаровно момиче - Гергана Гочева, която може би помните като свежа репортерка на лайфстайл предавнето "Огледала", написа в профила си във Facebook водещият Ники Кънчев.

"Помня Гери от двайсетгодишна някъде - беше от Стара Загора, спечелила беше Мис нещо си. Искаше и тя като много други безумно много да успее в шоубизнеса, модния, телевизионния. Искаше, обаче се личеше доброто й възпитание и доброто й образование /мисля математическа гимназия/ и че не е "готова на всичко". Беше репортерка при Сашка Иванова в "Огледала", допълваше водещите Радост и Нели.

Помня Гери много се грижеше за мен като ме бяха поканили от предаването да им гостувам - студиото беше в едно читалище до Централна гара. Сега чета че има три деца, прекрасен съпруг, живеели са последно в Дубай. Ракът обаче не подбира, а може би си играе на зарове по сполучливата фраза на Айнщайн. Бог да я прости Гери!", написа още Кънчев. 

"Почивай в мир, милото ми момиче! С теб направихме първите стъпки в тв продукция, беше водеща на първите ми събития и остана слънчев и верен приятел!", така за смъртта на Гочева съобщи Мария Бонева в профила си в социалната мрежа.

"Много тъжа, много е нечестно... остави три прекрасни дечица, любящ мъж и семейство, и приятели, които никога няма да забравят! Бъди звездичка, там където си!", пише още тя.