Пазарджишката астроложка Йорданка Игнатова даде отговор на въпросите - жива ли е Криптокралицата и къде се намира.

Йорданка Игнатова е сред доайените на родната астрология. Тя е родена в Плевен, омъжена в Пазарджик и над 50 години живее там. Завършила е Московската академия по астрология. Работи със звездни карти и именно чрез тях отговаря на въпроси на хората.

Астроложката публикува направената астрологична карта на страницата си във Фейсбук, отнасяща се до Ружа Игнатова - най-издирваната жена в света. Миналата година ФБР я вкара в списъка си с топ 10 на най-издирваните бегълци, а по следите на Ружа Игнатова са още Интерпол, националните органи на реда на редица държави, както и, ако се вярва на журналистическите разследвания, още редица криминални организации, които са се оказали измамени от българската "криптокралица".

Последни разкрития за най-издирваната от ФБР криптокралица

Съвсем наскоро се появи нова информация за Ружа - британският в. "Таймс" твърди, че Игнатова през изминалата седмица е излязла за кратко от укритието си, за да предяви официален иск за градска къща в Лондон на стойност 13,5 милиона паунда. Според информациите апартаментът е с обща площ от 650 квадратни метра, като към него има плувен басейн. Имотът е описан като "най-добрия мезонет". Смята се, че Игнатова е отсядала в това жилище за кратко през 2016 г. През голямата част от времето имотът е бил празен, с изключение на случайни посещения от хора, свързани с OneCoin.

Нека обаче се върнем на прогнозата на Йорданка Игнатова. Според прогнозите на пазарджишката астроложка, Ружа рано или късно ще бъде разкрита... или убита. Предлагаме Ви да прочетете прогнозата й:

"За втори път ми се задава въпросът относно Ружа Игнатова и отново казвам, че е жива. А и някои нейни действия, както и тези на адвокатите й относно имоти, дават насоки да се замислим по този въпрос.

Създадена е карта за ден и час на зададения въпрос. Използва се хорарната астрология. Това е астрологична карта, която няма нищо общо с наталната астрология. Самата карта е разделена на 12 части, които наричаме домове. Асцендентът, или изгряващият знак, е винаги питащият, а седми дом за случая представлява лицето Ружа Игнатова.

Вижда се, че тя е представена от знака Козирог с планета управител – Сатурн. Но виждаме, че планетата Плутон е в нейното поле. Сатурн е в знака Водолей - на върха на девети дом на самата карта - Обидените арабски емирства /Дубай/. Плутон е в трета декада на знака Козирог, който управлява неин десети дом - сменила е името и самоличността си.

Меркурий в 12 ти неин дом - работи инкогнито и под прикритие, защото тази планета управлява неин шести и десети домове и е в знака Козирог. Вероятно има поддръжката на богати хора в чужбина /Слънцето управлява неин осми и девети дом/ и е в началните градуси на Водолея, където все пак не е особено добре поставено. Така, че тя не може да очаква 100 процентова защита и ако прояви нелоялност знае какво я очаква, но в момента тя е в силни позиции и самоуверена.

Живее под прикритие, т.е. вероятно малко хора знаят истинското й местонахождение /планетата Нептун на върха на неин четвърти дом/. Тя има дете и вероятно на негово име са прехвърлени имоти и средства. Детето й също е или добре охранявано, или скрито от погледите на обществото /Пети дом е интерсептиран/, но планетата управител на интерсептираният знак е в съвпад с планетата Сатурн, така че детето й е под нейна опека, а възможно е и с утановени законови попечители.

Тя се появява в общественото пространство чрез адвокати и посланици. Може Ружа Игнатова отново се появи в медийното пространство във връзка с имот, който е в Англия. Планетата Юпитер е в знака Овен, в неин четвърти дом, но в десети на картата, идващ от неин 12 ти дом - станало обществена тайна. Освен това четвърти дом е и домът на нейните корени. Нептун е в съвпад с върха на този дом – това потвърждава нейните ромски корени.

Тя е богата, има пари. Но международните служби ФБР са по петите й - неин осми и девети дом се управляват от Слънцето, засега не са в особено силно положение, защото Слънцето е зле поставено в знака Водолей, а Ружа Игнатова е със Сатурн във водолей - по-силна позиция. Но независимо от всичко това, ще бъде хваната или убита. Колкото и да е хитра, винаги има моменти на слабост и пренебрежение, което ще бъде използвано, особено когато става въпрос за връзките й с дете и роднини, а може и бизнес партньори.

Но за сега е с променена външност и самоличност, т.е. недосегаема.... но не е за винаги. В картата имаме планетата Нептун и е на върха на неин четвърти дом, така че тя в момента е в много добро прикритие, но тази планета, ако не се използва духовно, тя се превръща в измама и повишена самоувереност, така че Ружа рано или късно ще бъде разкрита."

Съдружник на Ружа Игнатова се призна за виновен