Често в автомобилите възникват неочаквани, но дразнещи проблеми. Като нерядко собствениците прибягват и до собствените си умения, за да ги решат, а резултатите са разнообразни.

Подобна е и следващата случка, за която споделя столичанин в мрежата. Той публикува във Facrbook снимка на лекия автомобил на свой съгражданин, а по машината има неочаквани намеси. На багажника на возилото се кипрят няколко допълнителни защити. Два катинара и две резета са приспособени, за да пазят собствеността, която се съхранява в пространството.

Гледката е споделена в мрежата, където реакциите не закъсняват, а столичани са разделени в позициите си. За някои постъпката е безмислена - ако решат, автоджамбазите ще преодоелят защитите. Други заключават, че решението си го бива. Не липсват и шеги за крутите мерки, които е взел водача. Други граждани разсъждават над далеч по-проблематични въпроси. Те се чудят как ли реагират служителите на реда на гледката.

"Човекът не си играе - четириточково заключване на багажника е сътворил. Интересно е пред КАТ как го отваря и как ще го гледат, докато отвори", пише Владимир Г.

Други граждани коментират, че примера на водача е последвал и друг собственик на кола, който обаче е от Пловдив. Млада жена споделя и снимка, на която се вижда автомобил, чийто преден капак е захванат с два катинара.

"В същото време - в Пловдив", добавя Стела П.

Вижте някои от другите шеговити, злободневни и очудени коментари на столичани:

"Това са си 7 точки на заключването -  откъде и да го гледаш", смята Михаил Д.
 
"И 20 да сложи тези катинари се отварят с поглед, не вярвам, че системата е сигурна", добавя Георги И.
 
"Това не привлича ли крадците повече от това дори да е отключен перманентно?", чуди се Ивелин Д.
 
"Представям си го четириточковият как вади пожарогасителя по спешност", добавя Теодор Х.