Инцидент във Варна - възрастен мъж е паднал и си е ударил главата. 

В публикация в социалната мрежа Facebook се посочва, че мъж и жена са станали свидетели на случилото се, но не са помогнали на пострадалия човек. В този момент те били в автомобила си.

За щастие е пристигнал млад мъж, който е оказал помощ на пострадалия.

"За съжаление все по-малко са Хората в днешно време... Възрастен мъж с тежка торба падна и си удари главата (спука си веждата), а мъжът и жената в колата отпред стоят и гледат сякаш са на кино", написа Йоан Колев.

Йоан публикува видео, на което се вижда как слиза от автомобила си и помага на пострадалия да се изправи. В същото време хората, които са в автомобила пред този на Йоан, напускат мястото на инцидента.

"Нека видеото бъде поучително и мотивиращо за всеки един, който все още не е осъзнал ще гледа или ще помага!", написа младият мъж.

Варненци поздравиха Йоан Колев за това, че не остана безразличен и оказа помощ на пострадалия човек.

"Браво за постъпката! Явно описаните са оперирани от емпатия и човещина.. дано самите те не изпадат в подобна ситуация", написа в секцията за коментари Елена Калоянова.

"Браво на вас! Толкова малко ни е нужно, за да бъдем добри", коментира Деница Чанкова-Данаилова.

"Как може да стоиш и да гледаш, как може да сте такива долни хора, не виждате ли какво се случва с човека, не ви ли трепна поне малко сърцето, не видяхте ли в неговите очи ваши баби и дядовци, как може да сме толкова долен народ! Браво на вас, че сте помогнали, рядкост са такива хора като вас!", добави Виктория Василева.