Пешеходка остана втрещена от отношението на шофьор. Както си вървяла по тротоар в София, пътят на жената е препречен от водач. Той внезапно се качил с колата си на зоната за пешеходци. Следва словесна разправа между тях.

Диана Ванчева записва наглото поведение с телефона си. От кадрите стават ясни и нецензурираните нападки на мъжа към нея. В един момент той ѝ посочва среден пръст, след което необезпокоявано продължава с паркирането на колата си.

Вижда се и как, правейки маневра се насочва заплашително с предната част на возилото към жената.

„Ето какво ти се случва, докато вървиш по тротоара срещу Била. Изведнъж срещу тебе се появява и качва на тротоара, на който вървиш към вкъщи. Автобусът и другите коли чакат на светофара. Срещу мен изведнъж се качва този от платното на тротоара,“ написа Диана.

"Извадих да го снимам, защото след като го питах в недоумение с ръце: "Какво става? Защо изведнъж се появява на тротоара пред мен?", не слезе да ми обясни човешки, а започна с : "Бахти колко си проста!". След като единственото, което ми остана да направя е да снимам положението на колата и номера, а той слезе и непрекъснато викаше само: "Снимай! Снимай! Много си проста! Бахти колко си проста!". Не изрази несъгласие съд снимането по никакъв начин, а ме поощряваше," допълва тя.

„Тези най съм ги харесвал. Виновни, ама тръгват да се саморазправят, да псуват и да агресират. Как пък един, не се извини. Обаче, ако му цепнеш веждата, или му падне някой зъб, ще седи пред 8 районно да се жали, часове наред,“ коментира ситуацията жител на столицата.

"Този клип трябва да стигне до системата на КАТ. Водача, освен че извършва куп нарушения на ЗДП е и видимо пиян," смята друг.

Ето и случката, станала вчера: