За фрапиращ случай на безхаберие и опасно поведение на шофьор на автобус в столицата сигнализира Виктория Цветкова. Според момичето водач на автобус №76 е затиснал с вратата малката й сестра и я е влачел няколко секунди. Защо не е реагирал на шофьорът? Ами просто е бил зает да слуша музика със слушалки в ушите и да си играе с телефона...

Ето какво написа столичанката във Facebook:

"Този човек днес в 13 ч на Окръжна болница в посока Орлов мост затисна с вратата на автобуса и влачеше няколко секунди малката ми 12-годишна сестра заедно с автобуса.

Натискан е многократно бутона за отваряне на врата, но шофьорът е със слушалки в ушите с шумна музика и играе игри на телефона. Едвам е успяла да измъкне ръчичката си от вратата, якето до последно е приклещено на вратата и го гони, слушалките ѝ остават вътре.

Моля ви, ако някой е намерил слушалките ѝ, да ми пише на лично. Ужаса, който е изпитала, дори няма да го коментирам повече. Сигнали са пуснати срещу шофьора."

"За жалост, тези груби и доста прости шофьори имат нужда от малко превъзпитаване! Не веднъж съм ставал свидетел на такива неща и дори как затварят вратите под носа на стари хора. Аз лично имам такава ситуация и с тичане стигнах преди тролейбуса на следващата спирка и бях готов да му набия шамарите, но понеже не съм на тяхното ниво на възпитание, и не искам да ме дават по новините след това, че аз съм виновен, не го направих. Истината е, че трябва някой да ги набие", безкомпромисен в оценката си е софиянец.