Жена изостави кучето си на пътя. Това се случва на пътя Михалково-Селча, а свидетел става мъж. Той споделя, че действието се разиграло в неделя. Тогава кучето с порода джак ръсел е пуснато от кола. Вчера, два дни след това, мъжът открива кученцето на същото място и решава да го прибере.
 
„Този Jack Russell Terrier, беше изоставен в неделя 13.08.2023г. около 17:30 ч. на пътя Михалково-Селча, на около 7 км. преди Селча, от женска особа на видима възраст 50-60 г., която шофираше BMW серия 5, стар модел сив металик. В колата пътуваше с нея едър мъж. След като изостави кучето на пътя, продължи с висока скорост в посока Селча, следвана от животинката. По една необяснима случайност, вчера 15.08.2023 г., намерих кучето на мястото на изоставяне в добро състояние и го прибрах. Моля, ако някой познава собствениците да ми пише!,“ написа в социалната мрежа Raffaele Labarile.

„Явно, собствениците не се интересуват от него! Не зная защо търсите тях!? По-скоро, някой, който би се грижил за кученцето!?,“ коментират в мрежата.

„Знам, че няма значение, видях лицата им, когато се смееха, че кучето плачеше и ги последва, докато се отдалечаваха, аз се грижа за кученцето, но искам тези,“ отвърна авторът.