Шофьорка е потресена от безобразно поведение на пътя. Нагла случка се разиграва на улица във Варна. Жената, която е бременна и води другото си дете в колата, се озовава в неприятна ситуация. Шофьор на автомобил, които някак се е озовал в насрещното, точно срещу нея, я принуждава да кара повече от 500 метра назад. Именно нетолерантността на отсрещната водачка, предизвика бурна дискусия.

„Поредният нетолерантен индивид на пътя. Да притежаваш шофьорска книжка не те прави шофьор. Без да отбие вдясно, явно не знае, че предимството е мое, отпускаше газта и почти допря регистрационния номер на колата ми, опитвайки се да ме принуди да карам назад в това време повече от 500 метра. За мен това са заплашителни действия срещу бременна жена с още едно дете в колата.

Благодаря на жената с голфа вляво, която се премести, за да ми направи място да отбия аз, осъзнавайки идиотизма в действията на индивида в колата с номер В2260ВН,“ пише потърпевшата жена.

„Ако съм аз няма да мръдна и метър назад, а да я видя какво ще прави,“ коментира друга.

„Звъниш на ченгетата и казваш, че някаква те блокира и кара в насрещното, и заплашително се бута в твоята кола. Като дойдат бързо ще я оправят,“ посъветва я варненец.