Във времена, в които пандемията показа, че за да се справим трябва да си помагаме, а много хора са изправени пред несигурност, един млад мъж има нужда от подкрепа.

Той е израсъл в сиропиталище, но след навършване на пълнолетие не може да остане в мястото, което всъщност е и негов дом.

Така стига до столицата, където търси работа, но безуспешно. Често може да бъде видян пред църквата Св. Неделя, няма дом и  желае да намери работа.

А неговата история споделя в мрежата Диана Иванова, ето какво пише тя:

"Мили, добри хора пиша ви и за това момче, което седи всеки ден пред Св. Неделя, израснал в сиропиталище, но като станал на 18 вече не може да седи там, тръгнал да работи, дошъл в София, но за съжаление покрай кризата с короната няма работа, сега спи на улицата, по входовете, а казва искам да работя...

"Мога да чистя, да хамалувам, само да работя, за да мога да си изкарвам прехраната, да си взема квартира, да живея нормално, а не така"...

НЕКА МУ ДАДЕМ ШАНС... АКО НЯКОЙ ИСКА, НЕКА МУ ДАДЕ РАБОТА ДОРИ ЗА НЕЩО МАЛКО, ДОРИ ПРОЗОРЦИ ДА ИЗМИЕ... ИЛИ БОКЛУК ДА ПОЧИСТИ, КОЙ КАКВОТО РЕШИ... НЕКА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО..."