Напрежение тази вечер в Русе заради клип с насилие над непълнолетен. След като видеото бе качено в социалните мрежи, около стотина предимно млади хора се събраха пред блока, в който живее извършителят, който все още също е непълнолетен. 

Тази вечер в мрежата се появиха кадри от посегателството. На тях младеж, разпознат като гребеца Джан Махмуд нанася множество удари на друго момче. После го кара да му целуне краката. Самият извършител разкри в публикация в мрежата, че случаят е от април. Той се извини на жертвата и семейството му.

Според протестиращите това е поредната му проява на насилие. Един от протестиращите вече е подавал жалба срещу него в полицията. За да предотвратят саморазправа, на място има служители на реда.

От МВР съобщиха, че сигналите за случаите на насилие се разследват.

Бияч преби младеж в Русе, кара да му целуват краката ВИДЕО



„Да се стреснат и останалите, защото реално днес е това момче, утре ще е, примерно, вашето дете или друго дете, ние затова се събираме. Това момче, което в момента сме пред тях, постоянно извършва такъв тип престъпления, бие малки деца, дрогира се, взима им парите“, каза Милан Ангелов пред bTV.

Друг от протестиращите, Иво Бонев, съобщи, че негов познат също е пострадал, в болница е със счупено ребро и е подал жалба в полицията.

Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син!