Жалбите срещу бияча от Перник Васил Михайлов са били късани от местната полиция и захвърляни в кошчето, научи GlasNews.bg от свои източници. Нещо повече, оплакалите се са били показвани на когото трябва, за да не повторят "грешката си" да подадат сигнал.

Медията ни се сдоби с още брутални кадри, на които се вижда други потърпевши на агресия на сина на прокурора Бисер Михайлов. На част от тях жена дори заплашва младежа с полиция, което въобще не го трогва.

Към спокойствието му, ако добавим и апела на кмета на града за адекватна реакция от органите на реда и скъсаните жалби, ни кара да се чудим - ще остане ли безнаказан?

"Перничани, бъдете в готовност, ако полицията не може да защити града ни, да го направим ние. Ако трябва ще излезем на улицата. И аз ще бъда на първия ред с вас. Защото утре пострадал може да бъде вашето дете или родител.", отсече градоначалникът на Перник в профила си снощи.

Кметът на Перник изригна срещу невиждания уличен тормоз!

GlasNews.bg научи още, че жертвите на Васил не са подбирани, а хора, избрани на случаен принцип. Те биват удряни без повод, неочаквано. Още по-странно е, че те са и снимани - от личния "оператор" на безнаказания.

От думите на съпругата на последния потърпевш - футболния президент Румен Андонов, стана ясно, че срещу Васил има 23 обвинения, но няма нито една присъда.

Докога ще продължи това, питат се перничани?

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Биячът от Перник: Тези видеа сигурно са монтаж, те не са доказателство в съда

Перничани на протест срещу побойника Васил. Има притеснения, че ще го освидетелстват