Марияна Николова, съпругата на зверски бития Румен Андонов, призова жителите на Перник на протест. Поводът са разкритията за шокиращата агресия на сина на прокурор Бисер Михайлов – Васил. В същото време  GlasNews.bg получи сигнал, че се готви младежът да бъде освидетелстван с шизофрения.

“Нека заедно изразим непримиримостта си срещу насилието и корупцията! Да застанем до Кмета си г-н Владимиров”, призова съгражданите си  Николова. Хората, недоволни от побоищата на прокурорския син Васил Михайлов, ще се съберат в 7.30 пред сградата на Община Перник.

Вчера вечер градоначалникът призова гражданите за съпричастност. "Перничани, бъдете в готовност, ако полицията не може да защити града ни, да го направим ние. Ако трябва ще излезем на улицата. И аз ще бъда на първия ред с вас. Защото утре пострадал може да бъде вашето дете или родител.", написа Станислав Владимиров в профила си снощи.

Днес в града се проведе полицейска акция, а Васил Михайлов бе задържан след серията сигнали срещу него за нанесени побои.

Припомняме, че жалбите срещу бияча са били унищожавани от местната полиция, научи GlasNews.bg. Нещо повече, оплакалите се са били показвани на когото трябва, за да не повторят "грешката си" да подадат сигнал. Според наши източници заинтересуваните искат да преместят всички преписки, които са над 20 броя, в прокуратурата на Кюстендил или Дупница. Целта е да не пристигнат в София.

Медията ни се сдоби с още брутални кадри, на които се вижда други потърпевши на агресия на сина на прокурора Бисер Михайлов. На част от тях жена дори заплашва младежа с полиция, което въобще не го трогва.

Вижте целия призив за справедливост на Марияна Николова:

"Хора, съберете смелост и елате утре, в 7.30 пред Общината! Нека заедно изразим непримиримостта си срещу насилието и корупцията!Да застанем до Кмета си г-н Владимиров, пред БТВ!

Всички изразихте възхищението си,че сме се осмелили да се изправим срещу терора и насилието,което едно самозабравило се прокурорско синче упражнява върху цял град.

ОСМЕЛЕТЕ СЕ ВИЕ! Елате в 7.30 пред Общината!"

Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син!

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Арестуваха заподозрения за побоите в Перник