Биячът Васил Михайлов се изживява като подземен бос в Перник, но никой не го закача, защо? Защото е син на прокурора Бисер Михайлов.

На шокиращи видеа попадна екипът на GlasNews.bg - на едно от тях виждаме как биячът Васил, който е само на 18 години, пребива до безсъзнание полицай, а на друго - млати с метален бокс до кръв неизвестно момче. За да документира "геройските" си постъпки, Васил има личен оператор, който е неотлъчно до него и заснема бруталните пребивания.

Източник на GlasNews.bg споделя, че тези случаи не са единични. Купища са. И всички в Перник си правят оглушки, вероятно са респектирани от факта, че бащата на побойника е местен прокурор.

Шампионът по кикбокс явно няма много изяви и турнири, затова практикува бойния спорт, основаващ се на ударите с ръце и крака на улицата. Припомняме, че Васил преби и бившия футболист на "Миньор" (Перник) Румен Андонов. Пострадалият е със счупена челюст и бе настанен в столично лечебно заведение.

Съпругата на Румен Андонов споделя, че прокуроският син безнаказано безчинства в Перник: "Съпругът ми е пребит посред бял ден от шампион по кикбокс и други бойни спортове и се намира в Пирогов със счупена на две места челюст, оток, пострадало око! И отново се очаква всичко да се „покрие“! Отново се очаква бездействие от страна на полиция и прокуратура! Ами, молете се, хора, следващата му жертва (24-та? 25-та? Кой ли брои?) да не е вашият съпруг, брат, дядо, дете! Защото следващият набелязан (защото „шампиончето“ го е чакало близо до паркиранията автомобил) може да не е здрав 90 кг мъж, а слабо момче. И тогава едва ли ще се приключи само със счупена челюст."

Шампион по кикбокс преби президент на футболен клуб у нас

След побоя над Румен стана ясно, че биячът е задържан за 24 часа от полицията, след което е пуснат. Поради близко родство на лицето, което се сочи от пострадалия като извършител на деянието, с прокурор от Окръжната прокуратура в Перник, магистратите от компетентната прокуратура са депозирали самоотводи. Това е обосновано с оглед поставяне извън съмнение безпристрастността и обективността при водене на разследването.

По сигнали за извършени от същото лице други посегателства срещу личността са образувани още няколко досъдебни производства и прокурорски преписки, по които прокурорите от Районната прокуратура в Перник също са си подали отвод, а делата и преписките са били изпратени за определяне на друга еднаква по степен прокуратура.

Перничани съобщават, че целият град е пропищял от агресивния младеж, който пребивал хора.

GlasNews.bg научи още, че не само Васил си е имал проблеми с полицията. Преди 12 години баща му, тогава още зам. окръжен прокурор на Перник, бе задържан и обвинен за лихварство. Заедно с него бе арестуван и брат му, на когото Бисер е кръстил сина си. Тогавашният вътрешен министър Цветан Цветанов обяви, че заместник окръжният прокурор на Перник е отпуснал кредит от 30 000 лв. и е получавал лихва от 3700 лв. на месец. Той е отправял заплахи спрямо свидетели и семействата им и ги е принудил да поемат задължения за 10 хиляди евро. Впоследствие обвинението падна, а Михайлов бе върнат на работа.

Вижте кадрите, които не препоръчваме на лица под 18 години:

Какъв ще бъде финалът на тази грозна история и ще има ли такъв? Екипът на GlasNews.bg продължава да следи темата!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от @ivan_ivanv7864

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от @ivan_ivanv7864