Заподозреният за побоите в Перник е арестуван - 18-годишният Васил Михайлов е задържан за 24 часа.

След сигналите за пернишкия побойник полицията щурмува града

По-рано днес в Перник се проведе специализирана операция, в която участваха ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, ОДМВР-Перник и ГДНП.

Припомняме, че първо в GlasNews.bg Ви показахме побойника Васил, който се изживява като подземен бос и упражнява бойния спорт Кикбокс не на терена, а по улиците на Перник. Жертвите на Васил не са подбирани, а хора, избрани на случаен принцип. Те биват удряни без повод, неочаквано. Още по-странно е, че те са и снимани - от личния "оператор" на безнаказания.

Васил е прокурорски синковец - баща му е Бисер Михайлов. 

Какво научи още екипът ни впоследствие - наши източници твърдят, че готвели бияча да го изкарат шизофреник. Бащата плътно стои зад него и искат всичките преписки да бъдат преместени в Кюстендил или Дупница, само да не стигат в Софийска прокуратура.

Междувременно след като Васил преби един от най-известните футболисти на "Миньор" (Перник) от близкото минало - Румен Андонов, около 50 човека от агитката на "Миньор" са ходили пред дома на хулигана, но той така и не се появил. Пред GlasNews.bg съпругата на Андонов разказа как се е стигнало до побоя, ето какво споделя тя: "Инцидентът с мъжа ми е посред бял ден. Около 14:00 часа. Случва се пред кафене. Биячът излиза от заведението и застава да изчака съпруга ми. След което застава до него и му казва: "О, тренер, здрасти" и му подава ръка, а след това го удря два пъти - съпругът ми залита назад, но онзи прави още две крачки и продължава да нанася удари в главата му."

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Шампион по кикбокс преби президент на футболен клуб у нас

Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син!

Кметът на Перник изригна срещу невиждания уличен тормоз!

Биячът от Перник: Тези видеа сигурно са монтаж, те не са доказателство в съда