Млада жена твърди, че е нападната от служител на Общинска охрана в Пловдив. Елизабет се е придвижвала с е-тротинетката с по централната улица в града, като в един момент е спряна от охранителя до Централна поща. Жената публикува видео от случилото се.

От записа се чува, как тя многократно му казва „не блъскайте“. Тя споделя, че е била ударена по корема с кормилото на тротинетката. Допълва, че е бременна.

„Общинската охрана ме нападна физически заради ел. тротинетка. Удариха ме в корема с кормилото, а съм бременна, насилствено ми я взеха. От Второ РПУ нямаха патрул да пратят и се наложи сама да се оправям,“ споделя Елизабет Драгомирова.

Вероятната причина за реакцията на служителя е придвижването с електрическото превозно средство по главната улица. Макар да е забранено, вероятно има по-разумни начини, по които да се обясни на бъдещата майка. От споделените кадри не става ясно дали е имало провокация отпреди записа.

"Малко наглееш да караш там, искаме правила, а като си вършат работата, не ни харесва, би трябвало да го похвалиш!," коментира жена.

Друг написа: "Тоя старец, само с жени и деца гледа да де заяжда, що не се пробва с някой мъж."

От GlasNews.bg сме готови да публикуваме гледните точни на двете страни.

Видеото можете да видите ТУК.