Спират водата в кв. "Манастирски ливади" в понеделник от 10 до 16 ч, съобщи „Софийска вода“ . Причината е ремонт на уличен водопровод на бул. „България“,. На сухо ще останат живеещи в района на ул. „Васил Стефанов“, ул. „Спас Соколов“, ул. „Костенски водопад“ от ул. „Васил Стефанов“ до ул. „Иван Кирков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Стефанов“ на кръстовището с с ул. „Спас Соколов“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.