Четири малки кученца са захвърлени на произвола на съдбата. Малките животинчета са изоставени край Велинград, в района на Юндола. Млада жена случайно е открила палетата и моли за съдействие в намирането на дом за тях.

„Здравейте! Току-що намерихме тези 4 прекрасни сладурчета, изхвърлени малко преди Юндола. В момента, в който слязох от колата, те дойдоха при мен и започнаха да скачат и да ме прегръщат, нямаше как да ги подмина за жалост… А най-лошото, е че живея с 9 кучета и просто немога да им го причиня. Нямам къде, да ги прибера тази нощ, а никак не ми се иска да ги оставям! Моля ви, ако някой иска да си има един верен приятел в този изкуствен свят, нека ми пише! Или ако може да помогне с временен приемен дом срещу заплащане.

Изглеждат доста охранени, имат гладък косъм, явно са гледани добре, преди да ги изхвърлят,“ пише Victoria Nicole.

Жената допълва, че към момента е успяла да намери стопани за едно от кученцата.

„На Юндола е любимото място за изхвърляне на ненужните вече кучета от всички населени места наоколо, там е АД!!! Тези са имали късмета да срещнат Вас! Дано намерете дом за всички! Споделям!,“ коментира жена.

„Споделям! Благодаря ви, че не подминахте! Иска ми се да има повече истински хора като Вас! Не искам изобщо да коментирам този, който ги е оставил, що за чудовище е,“ пишат още.