Трикрако пале търси своите хора, които да му дарят любов и грижа.

Каси останала без предна лапичка вследствие на удар от кола. Сблъсъкът бил жесток - костта била пречупена, а мускулите не успели да задържат крайника към малкото ѝ телце.  Заплашвала я и тежка инфекция, която тровела тялото ѝ, фаталният край бил въпрос на време. Кучето обаче имало късмет, доброволци го намерили и завели на ветеринар, където започнало лечението.

Нейната тъжна история споделя Хаки Кан, който се надява кучето да намери хора, които да му осигурят любов и топлина.

"Докторите казаха, че ако бе останала още малко на улицата с такава тежка рана, днес Каси нямаше да е жива", пише той.

Инфекцията била овладяна, но крачето на кучето не можело да се спаси - наложила се ампутация. Каси вече се е възстановила от здравните си несполуки, но е изправена пред друг проблем. Намира се във ветеринарен стационар, а никой не е пожелал да я осинови.

 "Ако в Каси виждате своята сродна душа, пишете ми! Тя нужда от само от малко любов и внимание", призовава Хаки Кан.

Под неговата публикация стопани на кучета, останали също с по три лапи споделят своя опит. Те разкриват, че липсващият крайник не е присъда, а палето ще бъде любим другар на своите стопани, който също ще играе и дори тича.

„Моето семейство има кученце с три крака, осиновено от приют. Бих искала да кажа на бъдещия човек на Каси, че трикраките кученца са същите като четирикраките. Нямат никакви допълнителни изисквания и грижи. Могат да правят абсолютно всичко, което правят и останалите кученца, ходят на разходки, тичат, гонят топка и фризби, скачат, плуват, гушкат и т.н. Не е страшно да имаш трикрак приятел", пише Елена А.

„От 10 години гледаме куче с ампутирана предна лапа. Намерихме я жестоко блъсната от кола. Беше невъзможно спасяването на лапичката. Искам да кажа на всички, че това наистина не е никакъв проблем. Играе наравно с другите ни две кучета, тича с тях (с малко изоставане, разбира се). Верен приятел и пазач е!", пише Ивелина Ч.

Вижте и част от публикацията на Хаки Кан:

"Никой не си хареса Каси, защото има само 3 крачета... . Тя беше брутално блъсната от кола. Ударът е бил толкова жесток, че е счупил костта и е откъснал крака от тялото й.

Когато я видях за пръв път, кракът ѝ висеше само на парченце кожа и не знаехме, дали не е прекалено късно, за да я спасим. Докторите казаха, че ако бе останала още малко на улицата с такава тежка рана, днес Каси нямаше да е жива.
Каси вече е напълно възстановена от операцията и е готова да бъде осиновена, но никой не я хареса и тя си стои самичка в клиниката.
Не можем да я върнем на улицата с 3 крачета, а единственият друг вариант, който предложиха, бе да стои вързана в двор, което е абсурдно...  Ако в Каси виждате своята сродна душа, пишете ми! Тя нужда от само от малко любов и внимание."