"Скъпи мои, имате слънчеви усмивки от Краси от Аспарухово и сина му Иван. Усмивките са за вас, защото отново показахте огромните си сърца", това написа Ники Кънчев, който преди дни сподели за тъжната история на семейство Запрянови.

С помощта на дарители за дни са събрани цели 57 000 лева за лечението на Красимир Запрянов. Мъжът пострадал  след катастрофа, в която удря главата си. Парализата надделява над тялото му и той лежи неподвижен по цял ден - вече две години.

Средствата са нужни за лечение и рехабилитация в Турция, а с помощта на усилията на семейството му и добри хора целта вече е по-близо.

"Приятели, усмихнахте парализиран баща и сина му. Имате високо вдигнат палец от тях и от мен за това!
Мисля че това осмисля днешния ни ден. Какво повече ни трябва от това. , написа Кънчев.

Кампанията за набиране на средства продължава.

Вижте цялата публикация на Ники Кънчев:

Скъпи мои, имате слънчеви усмивки от Краси от Аспарухово и сина му Иван.
Усмивките са за вас, защото отново показахте огромните си сърца.
Само за една седмица след като ви запознах с полупарализирания след автомобилна катастрофа Краси от Аспарухово край Варна и тежката му участ вие се показахте като истински Хора.
Събрали сме заедно 57 000 лева!!!, пише ми съпругата му Галя. Самата Галя плаче и не вярва на очите си, колко добри хора има в тази страна и въобще българи по света. За цяла година преди това кампании и дарения семейството е успяло да събере 20 000 лева, а сега ние, Силата, събрахме близо 57 000 лева за 7 дни. Така парите им стават 77 000, но им трябват общо 60 000 евро за операция и рехабилитации на Краси в Турция.
Припомням, че и на Галя хич не й е лесен животът – освен мъж на легло, гледа общия им син Иван, както и две тинейджърки Анжела и Далина.
И ходи и на работа като продавачка в магазин.
Приятели, усмихнахте парализиран баща и сина му. Имате високо вдигнат палец от тях и от мен за това!
Мисля че това осмисля днешния ни ден. Какво повече ни трябва от това.
Който реши може да помогне:
Revolut:
IBAN:LT953250043620626274
BIC:REVOLT21
PAYPAL:@Galina Dimitrova 63
ДСК:BG22STSA93000027692127
BIC:STSABGSF
Титуляр:Красимир Запрянов

Парализиран баща има нужда от помощ, за да може да се излекува