Пореден притеснителен случай в град Варна.  Стефани С. твърди, че мъж се е самозадоволявал, докато  гледал нея и приятелката ѝ. Ситуацията се разиграла на крайбрежната алея на морския град.

Момичетата стоели в колата си, а покрай тях преминал човек с бус. Той паркирал до тях и и излязъл от машината.  След това и идва и притеснителната част на разказа. Според жената, мъжът започнал да се самозадоволява, като гледал към тях.

Варненката споделя историята в мрежата, като призовава жените да внимават в района. Тя споделя и снимки на сочения за извършител на проявата и буса, който шофира. 

Докато някои граждани изразяват притеснението си, други смятат, че може да става въпрос за недоразумение. Вижте цялата нередактирана история, публикувана от Стефани С:

Възрастен мъж предлага "лесни пари" на момичета

"Здравейте! Пиша този пост, за да Ви разкажа следната ситуация, с цел да предпазя други млади момичета, които посещават крайбрежната алея на Варна. Ситуацията е следната:
 
Аз и моя приятелка стоим в колата и в същото време този човек ни огледа, докато шофира. Спря до нас, слезе от автомобила си, застана зад него и започна да се самозадоволява, докато гледа право към нас.
Ние му (направихме - б.р. ) забележка, но той по никакъв начин не реагира и продължи... Успяхме да заснемем въпросния мъж, както и автомобила му".
 
Припомняме, че преди дни във Варна имаше задържан за сходна престъпна проява. Тогава мъж се самозадоволяше на метри от детска градина и ясла. Той бе забелязван седмици наред на въпросната локация. Намесата на органите на реда дойде, след като жени заснеха перверзията.
 
Само дни след това във Facebook се появи и друга притеснителна ситуцаия. Възрастен мъж от Средец бе обвинен от варненка, че обикаля с колата си из града и заговаря млади момичета. По думите ѝ, той предлагал им лесни пари.
 
Дали в ситуацията става въпрос за подобен случай? GlasNews продължава да следи сигнала.