Пореден грозен случай, свързан с паркиране в Пловдив.

Жена открила колата си със счупено предно стъкло. Ивелина Делчева разказва, че паркирала автомобила си на ул. "Стойчо Мушанов" в централната част на града. На следващия ден видяла, че панорамното стъкло е потрошено. Голяма пукнатина имало точно пред шофьорското място.

Плодивчанката обяснява, че машината не е пречила и недоумява за причината за посегателството. Тя използва социалните мрежи, за да опита да открие свидетели на деянието.

Раненият пловдивчанин подал сигнал за неправилно паркиране преди изстрела

Посегателствата срещу паркирани коли са проблем, който се среща доста често под тепетата. Понякога причината е паркиране, което е ядосало минувачи, но нерядко други шофьори имат претенции към определени места.

Пукани и спадане на гуми, чупене на огледала и драскане на купета са само част от арсенала на вандалите, които скришно воюват за мнимите си "права".

Само преди броени седмици скандал за паркиране в друг пловдивски квартал - "Кършияка", завърши със двама ранени от военен.

Шофьорка избухна: Знаеш къде съм, слез да се разберем като мъже! СНИМКА

Вижте целия сигнал на Ивелина Делчева:

"До този, който го е направил: Поздравления, нямам думи да опиша какъв си... Само дано те открия и получа някакво адекватно обяснение.
Колата на никой не пречеше! Ул. "Стойчо Мушанов". Ако някой нещо е видял, нека да каже.
Днес си я намерих така - 09.11.23. Паркирана на 08.11.23"