Преди два месеца се е случил пореден неприятен инцидент в столицата.

За неприятната случка, в която са замесени куче, дете и тарикат с "Мерцедес", разказва в социалната мрежа майката на травмираното дете.

Снежа Георгиева и дъщеря й са излезнали по обед да разходят кучето им. А неприятната случка се развила около парк в Младост, който е пренаселен от деца и възрастни хора. На улицата, където в този момент са били Снежа и дъщеря й, е изкочил мъж, който е управлявал "Мерцедес" (с регистрационен номер с четири еднакви цифри). Той профучал с мръзна газ и завъртял автомобила си точно където пресичат хора. Постъпката на тариката възмутила дъщерята на Снежа, която в този момент била на метри от нея. "Шофьорът как пък я чул, идея си нямам, но спря колата и взе да крещи по нея, точно зад нея вървяха двама мъже, които побързаха да се изметът навели глави, а аз отзад с кучето... дъщеря ми беше стъписана.", споделя Снежа.

По думите на майката, внушителният вид на кучето е спасило дъщеря й от наглия шофьор, който й е държал сметка защо и на какво се е възмутила. "Вярвайте ми, само и единствено заради кучето, което е голямо пък аз слабичка, явно се уплаши този ми ти простак и си тръгна с мръсна газ.", допълва още Снежа.

Майката отправя и няколко адекватни въпроса:

Ако в този момент пресичаха деца?

Ами ако не бях там с кучето, която всява респект?

Какво щеше да стане с детето ми, сигурно щяхме да я намерим с разбита глава?!

"Та, това са моите 5 стотинки за случилото се с ужасната катастрофа, така си умират децата ни с любезното съдействие на държавата и на нас!", написа Снежа Георгиева и публикува снимка на кучето.

Снимка: Снежа Георгиева / Facebook