Жена станала свидетелка на случка, която я притеснила, а потърпевшо било невръстно дете. Лиза - Мари В. била в столична банка, когато станала очевидка на поведението на майка с две деца.
 
Едно от тях било още в количка, а другото било на видима възраст около 2 годинки. Именно неговото поведение проковирало и реакция от майка му, която възмути столичанката. Тя дори твърди, че жената заплашила детето с физическо наказание.
 
"Не спря да крещи на детето, дърпаше го за качулката, заплашваше го, че довечера пак ще бъде пребито, само защото се движеше до нея, буквално не му даваше да мърда, да диша", коментира тя поведението на майката.
 
Лиза-Мари решила да потърси повече информация за въпросната си съгражданка, използвайки социалните мрежи, а и е решена да подаде сигнал до социалните органи.
 
"Не искам да си представям какво е, когато са си вкъщи. Едвам успях да се сдържа и да замълча. Ще помоля за съдействие, ако някой я е виждал и знае къде живее, искам да пусна сигнал към социалните", пише тя.
 
Вижте целия сигнал на Лиза-Мари В., публикуван без намеса:
 
Здравейте, познавате ли тази ,,жена". Беше в банка ДСК, не спря да крещи на детето, дърпаше го за качулката, заплашваше го, че довечера пак ще бъде пребито, само защото се движеше до нея, буквално не му даваше да мърда, да диша.
 
Как дете на няма и 2 годинки може да не мърда? Сърцето ми се скъса, видимо въпросната не беше добре психически, а буташе и количка с новородено.
 
Прилича на тези, които биха посегнали на детето си, без да им мигне окото. Много ми е мъчно, когато видя такова нещо, такъв тормоз към малки беззащитни същества.
 
 Не искам да си представям какво е, когато са си вкъщи. Едвам успях да се сдържа и да замълча. Ще помоля за съдействие, ако някой я е виждал и знае къде живее, искам да пусна сигнал към социалните.