Всички пловдивчани познавате цигулката и пеещото куче на таткото! А сега се запознайте и с тях – Александра и Лъчезар – новото попълнение в семейството на най-известния уличен музикант в Пловдив Георги Димитров, по-известен на съгражданите като Моцарт.

Годежът на Георги и половинката му Даниела станал светкавично. Само 20 дни били необходими на артистичния музикант да разбере, че момичето от магазина, пред който свири, е жената, с която иска да прекара живота си. Макар двамата да са пълни противоположности и със съвсем различни интереси, съвместното им съжителство се оказва съвсем успешно. Вероятно заради компромисите от страна на Даниела, която от първия момент била наясно колко трудности крие съжителството с творческа натура.

Не така бързо обаче се случило бебето. 8 години двойката прави опити за зачеване. Без резултат. Това става повод да потърсят решение в болница „Селена“. Серия прегледи, изследвания и последващи операции дават ясен знак, че единственото решение за двойката Георги и Даниела, е асистирана репродукция. Чудото на новия живот екипът на ин витро клиниката на „Селена“ случил на рождения ден на младия цигулар. А няколко седмици по-късно станало ясно, че радостта им е на път по две.

Бременността на Даниела минала леко. В подготовката на дома за децата дейно участие взело и пеещото куче на пловдивския Моцарт. 7-годишният голдън ретрийвър Тара изследвал с нос помещенията и приготвените мебели, дрешки и играчки на новите членове на семейството. А семейството разчита на нея за помощ в грижата за децата у дома.

„Щом се възстановя от раждането и състоянието ми го позволи, ще се върна за нова стимулация. Този път, за да даря яйцеклетки.“, споделя Даниела. Причина за нейното желание да бъде донор, е съпричастността, която изпитва към жените, мечтаещи за дете, но имащи репродуктивни проблеми. Броят на двойките, които неуспешно се стремят към родителство става все по-голям, а с това расте и нуждата от повече съпричастност и желание за помощ.

Пожелаваме на младото семейство здраве и вълшебни моменти заедно. И чакаме с нетърпение да разберем дали табелката на последната купичка ще бъде сменена с нова, озаглавена „За памперси“, шегуват се от клиника "Селена".