Пловдивчанка забрави телефона си в магазин, а само след няколко секунди устройството изчезнало.

Кристиана С. за това, че устройството е старо, но е с голяма сантиментална стойност. Случката станала в обект, който се намира на ул. "Пере Тошев" в "Кючук Париж".

Тя допълва, че ще ѝ бъдат предоставени записи от магазина, но призовава този, който е взел смартфона, да го върне.

"Телефонът е почти 7-годишен, с поразнебитен дисплей, но има сантиментална стойност и ми е от скъп човек, който вече не е сред нас. Затова и досега не съм го сменила с нов. Huawei P30 Pro, с калъфче с цветен кафеникав десен, а оригиналния му гръб е ярко синьо", разказва тя.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Здравейте. Днес в 14:20 часа забравих телефона си на каса в супермаркет "БББ" на ул."Пере Тошев", точно до банка ДСК. Върнах се 15 секунди по-късно и телефонът вече беше изчезнал.

От магазина ще предоставят видеозапис със случилото се.  Все пак пиша тук с молбата, ако някой човек с проблеми (клептомания или друго не окей състояние), да види поста ми и да ми върне телефона. Може да го остави обратно в БББ, ако го е срам да се свърже с мен.

Телефонът е почти 7-годишен, с поразнебитен дисплей, но има сантиментална стойност и ми е от скъп човек, който вече не е сред нас. Затова и досега не съм го сменила с нов. Huawei P30 Pro, с калъфче с цветен кафеникав десен, а оригиналния му гръб е ярко синьо."