Странно място избра шофьор, където да паркира колата си. „Фолксваген пасат“ е оставен на Т-образно кръстовище в непосредствена близост до знак „стоп“ в Шумен. Освен него има и знак, забраняващ левия завой, а тези, които възнамеряват да завият надясно, няма да имат видимост. Жител на града остана силно възмутен, тъй като возилото стърчи по средата на пътя.

„Не искам да се изказвам, че бая има да пиша!,“ написа Калоян Събев в социалната мрежа.

Започнаха предположения дали жена е сътворила „майсторското“ паркиране.

„Наглостта не е полов белег. Еднакво нагли същества има както измежду мъжете, така и сред жените. Това просто е едно от тия същества. Страшното е, че тия същества са превзели обществото ни,“ коментира мъж.

„Няма спор, че има жени, които оправдават думите, но не може, не е редно всички да се слагат под общ знаменател. Не всички са еднакви и адски много се дразня като чуя - то жен,а какво да очакваш, от жена шофьор не става, жените не разбирали от коли... и много, много други глупости! А в същото време все мъже не използват лостчето отляво на волана, от лява лента завиват надясно, спират неправилно и още много мога да изброявам - ама нали те са "перфектни", не приемат критика,“ написа жителка на града.