Дете е било блъснато снощи на столичен булевард. Инцидентът е станал на пешеходна пътека в кв. „Люлин“ на кръстовището на „Панчо Владигеров“ и „Александър Станишев“.

Неговата майка сподели, че синът ѝ е пресичал на „зебрата“ на зелен светофар, когато го блъска автомобил. Вследствие на удара момчето е с наранявания и е откаран до болница „Пирогов“. Установено е, че има счупен таз и ще прекара около месец в болница.

"Лежеше на земята": Инцидент с малко дете в София СНИМКА

Веселина Владимирова изрази своите благодарности на деца, които са помогнали за по-бързото транспортиране на пострадалото момче до лечебното заведение.

„Издирвам децата, пресекли преди моят син, които са знаели адреса, да им направя подаръчета, защото е жив, благодарение на бързата им реакция. И понеже той е бил без лична карта в него, а телефона му е бил премазан от автомобила, те по-най бързият начин стигат до блока и ни информират! Благодарение на Вас, той беше транспортиран по-възможно най-бързият начин до болница „Пирогов“ и имаме надежди, че той ще се възстанови. Благодаря и на всички възрастни за адекватната реакция!,“ написа във Facebook майката.

Снимка: Иван Рангелов