Близки издирват Васил Василев, изчезнал на 25 май в района на Кокаляне и/или Пасарел. Мъжът е с лека деменция и откакто е излязъл от дома си, е в неизвестност. Към търсенето се присъединиха и мотористи от София, готови да помогнат на сина на Васил, също моторист. 

Според близките човекщът е тръгнал от Банишора към 10 часа сутринта с оборудване за риболов, докато е бил сам в апартамента си. Бил е облечен със синьо яке, сив гащеризон и гумени ботуши. Носил е раница и въдици. Последно gps-ът, който му е бил закачен за ключовете, го е засякъл на Кокалянско ханче. Мъжът е без телефон.

Близките молят, ако някой има някаква информация, да информира 112 или да пишат на Мартин Трендафилов. Мъжът е публикувал снимка от близо и снимка от деня на изчезването на Васил, заснета от камерите във входа на блока му.

Ето какво написаха в групата във Facebook Софийски мотористи:

ВАЖНО! ПИЧОВЕ, НА НАШЕ БРАТЧЕ ТАТКО МУ СЕ Е ЗАГУБИЛ В РАЙОНА НА КОКАЛЯНЕ И ПАНЧАРЕВО! ЧОВЕКЪТ Е С ЛЕКА ФОРМА НА ДЕМЕНЦИЯ. МОЛЯ, ДА НАСПОДЕЛЯМЕ ПОСТА И АКО ИМАМЕ КОЛЕГИ В РАЙОНА, НЕКА НАПРАВЯТ ЕДИН ОГЛЕД!