Поредната драма в градския транспорт в Пловдив.

Румяна Иванова реши да изкаже възмущението си от водача на автобус номер 17. Жената пише в социалната мрежа Фейсбук, че вчера следобед се е качила във въпросния градски автобус, но останала измумена, защото той е бил озвучен от чалга.

"Шофьорът спря след спирката, независимо, че билети той продава и много по-разумно беше да спре на самата спирка, за да се качим от предна врата", жалва се Румяна.

Две спирки след това до Иванова е седнала млада жена, която учтиво е помолила шофьора да спре музиката или поне да я намали. Той обаче започнал да обижда и да използва различни квалификации.

"Като не ти се слуша това, слез и си хвани такси. Аз съм си в рейса и ще слушам това, което харесвам. Ти ква си, ма, да ми правиш забележка? Знаеш ли, че ако реша ще те сваля от автобуса!", казал шофьорът, цитиран от Румяна.

Шофьор на градски транспорт се подигра с жена, заряза я на спирката

"Не издържах на арогантното ме поведение и му казах, че след като е на работното си място, трябва да спазва определени правила, след което започна да ругае като хулиган и стана агресивен словесно. Нарече ме циркаджийка, която е толкова изпаднала, че се вози в градския транспорт", пише още Иванова.

Жената е категорична, че пътуването по въпросната линия е кошмарно.

"Трябва да се вземат спешно мерки от съответните лица и органи", така завършва публикацията й.

Коментираща поста отбелязва, че на нея също й се е наложило да се използва градския транспорт и е попаднала на агресивния шофьор.

"Не знам за чалгата, но преди месец ми се наложи да се возя при този индивид. Два пъти набиваше спирачки след рязко тръгване в рамките на 200 метра и двата пъти бях права и се ударих в корема (бременна съм в 8 м.)", написа Валентина Шопова.

Снимки: Румяна Иванова

Агресия в Пловдив! Кондуктор нападна жена, удари ѝ шамар