Столичанка остана неприятно изненадана от това, което откри. Жената разхождала двете си кучета снощи около 21 часа. На прибиране едно от кучетата ѝ подушило нещо между паркирани коли. Малко след това започнало да кашля. Жената открила, че в купа има поставена съмнителна храна. Тя подозира, че месо е напоено с антифриз и именно това е накарало кучето ѝ да се почувства зле. Жената е подала сигнал в полицията.

Ето както написа тя в социалната мрежа:

„Днес към 21ч заедно с мъжа ми разхождахме двете си домашни кучета в квартал „Сердика“. На излизане около средния вход на 15 блок една възрастна жена, около 160см височина, нормално телосложение, къса, светла (предполагам бяла) коса, носеше синьо горнище и черно долнище, се спря и ни наблюдаваше втренчено, предполагаме, защото край нас бяха и част от уличните кучета.

На прибиране от разходката ни минаваме по същия маршрут и голямото ни куче се разсея между колите точно срещу средния вход на 15 блок. Подуши нещо и подскочи, започна да кашля и получи позиви за повръщане, ние погледнахме между колите и се натъкнахме на това.

Смятаме, че е антифриз с нещо като “месо”!!!!

Подаден е сигнал на 112, че в района има човек/хора, който/които се имат за въздесъщи и правят жалки опити да наранят бездомните, видимо и домашните животни!!!!

Надявам се, “човекът”, който е направил това да чете този пост и да му стане ясно, че НЯМА да остане безнаказан!!!“

Снимка: Габриела Димитрова