Шофьор паркира колата си в тревни площи.

Антония Близнакова е заснела автомобил, който е паркиран на странно място - в тревните площи. Фотото е заснето в София, но не е ясно точното местоположение.

"Екологично паркомясто", така Антония Близнакова озаглави публикацията си в мрежата, а потребителите реагираха със смееща се емотиконка.

Не е ясно какво е наложило шофьорът да зареже колата си на това място.

От снимката става ясно, че тревата е доста висока - тя закрива регистрационния номер на возилото.

"Жалко, че не е могъл направо в хола си да паркира", написа в коментарите Ася Константинова.

В коментарите отбелязват още, че е възможно шофьорът да остане изненадан, след като се качи в колата си, тъй като в нея може да се е настанило студенокръвно безкрако влечуго... това би било инфарктна изненада!

"Обикновено и дълги шарени пръчки обичат да се настаняват в такива топли железа. Проблем е, че могат да се покажат и вътре, по време на движение... класика", коментира Калин Кирилов.

Ще си позволим да припопомним на шофьора, че паркирането в тревни площи и паркове подлежи на санкция по Наредбата за опазване на зелените системи.

"Един познат ми каза, че чул от негов приятел, че такива екологични паркоместа имали способност да спадат гумите, както и да оставят черти по боята на автомобила", написа Борислав Кушев в секцията за коментари.

"Туптроник"! Ето как се паркира по слух в София ВИДЕО

"Рено правят косачки?!", шеговито добави Георги Коларов.