Жена от Варна е със сериозна уплаха след инцидент във вторник вечерта.

Тя описа цялата ситуация. По думите й момиче със страшен вид, подобен от филм на ужасите, е гонило из улиците на морския град.

Описанието на нападателката е доста стряскащо - "с къса рижава коса и облечена в червена "лолита" рокля (с панделки, дантелки) и бели чорапогащи. косата й отпред е била със същата дължина, каквато в гръб и на лицето си имала бял лист хартия, с червена по диагонал линия на него".

Вижте целия разказ на Люба Михнева.

"Вчера (вторник) бях в много странна и страшна ситуация. В 22ч. вечерта се прибирам към вкъщи. Движа се по улица "Драгоман" към посока бул. "Мария Луиза". Точно на това място има пешеходна пътека по която минавам ежедневно. По това време нямаше други хора, които да са свидетели на тази случка.

Забелязах на отсрещния тротоар момиче в гръб, с къса рижава коса и облечена в червена "лолита" рокля (с панделки, дантелки) и бели чорапогащи, Изглеждаше като дете. Казвам си наум, че чака някой. Изведнъж се обърна и косата и беше същата дължина, каквато беше в гръб и на лицето си имаше бял лист хартия, с червена по диагонал линия на него.

Подгони ме. Започна да бяга от отсрещния тротоар към мен. Следователно започнах и аз да бягам, защото усетих, че съм в опасност. Обърнах се назад и бягаше все още след мен. Бягам в посока към общината и, за щастие, срещнах един познат на къстовището на бул. "Мария Луиза" и ул. "Шипка". Казах му, че ме преследват, обърнах се и момичето вече беше изчезнало. Въпреки всичко, моят познат ме изпрати до входа на блока ми и изчака с мен докато се прибере приятеля ми (10 мин.), защото бях в шок. 

За щастие, не съм пострадала (освен, че съм леко травматизирана от ситуацията). Искаше ми се да не е истина, но се случи. Може да е била лоша шега. Може момичето да е било с психични отклонения, а може и да е била представител на секта. Това се случва на централна локация и не особено късно вечерта все пак. Пиша тук, за да предупредя хората, децата им, близките и приятелите им да са на щрек, особено късно вечер. Ако сте засичали това момиче или нещо подобно, моля ви споделете."

Някои от потребители се присмяха на случката, но други изразиха загриженост. Жена дори сподели, че видяла момиче с подобна визия.

"Вчера вечерта, отидох до магазина на Шипка. Срещнах подобно момиче, но на лицето й имаше страшна татуировка, минаваща зловещо от едното ухо, до другото,оцветена в бяло, в типичина сатанинска усмивка. Дали не Ви се е привидяло като лист хартия,защото заема цялото й лице? И пиърсинг,на няколко места. Гледаше странно и отнесено и беше доста смущаваща гледка.Нещо не й беше наред. Млада, може би 20-тина годишна.", споделя Каролина Николова.

"Май е имало вчера или предния ден, анимефест на полиграфията. Били са плъзнали из целия център. Вероятно лоша шега...", предполага потребител.

"Последните 1-2 седмици се разминавам с 2 момичета (може едно и също да е) на шадраваните, с доста странен вид, наподобява описанието Ви, но без листи на лицето.", добавя Виолета Г.