Млада майка на две деца е изпаднала в неприятна ситуация на пътя днес. Техническа неизправност по колата ѝ създава напрежение за кратко в трафика. Жената споделя, че пушек е започнал да излиза от возилото. В този момент се появява момче, което избутало колата, други непознати също били готови да помогнат. Разбира се има такива, които не са могли да проявят разбиране.

Ето какво разказа Ели Иванова:
 
„Хиляди благодарности на момчето, което преди час някъде, ми избута колата, която изпуши на „Вапцаров“. Оправи ми деня, благодаря ти. Благодарности и на момчетата с червения фирмен бус, които ме видяха от отсрещното платно, направиха обратен километър по-надолу и дойдоха да ме попитат как съм и имам ли нужда от помощ! Все още се срещат прекрасни хора, готови да помогнат!

Благодаря и на "мъжете", които ме видяха да слизам с бебе на ръце и дете, от кола, която е цялата в дим и решиха да ми теглят една майна, че съм спряла в кръстовището! Също така и на всички, които повториха действието след тях многократно! Хора, помислете преди да злобеете.“

„Дано срещаме по често такива готини хора. Респект!,“ коментира мъж.