Жена сподели в социалната мрежа емоционална история. Потребителката разказа за свой близък, който при инцидент е паднал от голяма височина преди месец. 

Пострадалият се оказва младо момче, което за щастие веднага е било откарано в отделението по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ "Свети Иван Рилски" в Разград.

Младежът е постъпил в отделението в тежко състояние, с жестоки наранявания и с опасност за живота. Благодарение на навременната намеса на лекарите и денонощните им грижи днес пациентът е изписан и с нетърпение се е прибрал в дома си при любимите си хора.

Ето какво разказа жената: 

"Искам да изкажа искрената си благодарност към хора с големи сърца, хора - Човеци. Преди месец наш близък, беше приет в отделение ОАИЛ и отделение по хирургия към МБАЛ " Св. Иван Рилски", след падане от голяма височина, с опасност за живота. След денонощните, непресттанни грижи на целия екип на д-р Кулишев, днес момчето е изписано..
 
Благодарим на докторите, сестрите и санитарките, че бяха неотлъчно, както до болния, така и до нас - неговото семейство! Малко е с думи да се опише това, което вие направихте за нас, хора!! Благодарение на Вашия изключителен професионализъм, днес свети един живот!!
Благодаря! Дълбок поклон!".