Майка на малко момче е гневна след инцидент с детето ѝ. Жената твърди, че синът ѝ за пореден път, е станал обект на агресия. Случката е от град Варна. Детето е с нанесени удари в областта на лицето. Силвия Емилова сподели за случилото се в мрежата и се закани, че няма да остави нещата. Тя обяснява, че действието се е разиграло в училищен двор. Коментира, че нараняванията са вследствие на удар с крак от момиче.

Ето какво написа тя:

"Това е моето дете. Дете, чийто живот съм дала и бих дала моят собствен живот!!! Борила съм се със зъби и нокти за неговото здраве! Защо? За да си дойда от Турция и да видя това ли? Това, което друго дете му го е причинило! Не къде да е, а в ДВОРА НА УЧИЛИЩЕ ОУ "К. АРАБАДЖИЕВ" гр. Варна! В ДВОР НА УЧИЛИЩЕ! ПРЕД ОЧИТЕ НА УЧИТЕЛИ!

За една година това е поредният "нещастен случай" към детето ми. След множество жалби в инспектората, с множество срещи с директор, с много разговори, това последва отново! То не беше пукната глава, то не беше пукнато чело, то не беше счупена ръка, а сега и това! Какво още трябва да се случи, за да се обърне внимание? Аз знам! И няма да оставя нещата така! Господ да им е на помощ!!! Не знаят чие дете докосват! Не знаят колко ще им струва това! Но аз знам! И знам защо съм си дала и живота за него!!! Обещавам! Ще гръмна медии, телевизии,ще изготвя медецинско, ще информирам институции и власти, детска педагогическа стая и ако Господ прощава, то аз НЕ! ТОВА ДЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА!“