Седем души са пострадали при пътните произшествия на АМ "Тракия" днес, съобщиха от МБАЛ-Пазарджик.

Те са са приети в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов. От самокатастрофиралата кола заради спукана гума в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишният шофьор на автомобила.

Има опасност за живота на 48-годишния мъж, който бе ударен от товарен автомобил, докато разговарял с полицаите, дошли на мястото на първата катастрофа. Той е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в ОАИЛ.

23-годишен мъж е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на ребра и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен.  И тримата са отказали хоспитализация.Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г. са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение.

Малкото дете, което е черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив.

Тежък инцидент на "Тракия"! Камион блъсна полицаи и аварирал шофьор ВИДЕО

Първи СНИМКИ от инцидентите на "Тракия"