Мъж е потрошил страничното огледало на автомобил в София.

Вчера на улица "арх. Георги Ненов" едър мъж е счупил страничното огледало на шофьорка, докато тя е в автомобила си.

Мъжът, сторил грозното деяние, е бил в компанията на жена си и детето им.

Твърди се, че мъжът е счупил огледалото с крак.

"Вчера около 20:15 пред Сиконко, докато майка ми минава с колата по улицата едър мъж на възраст около 30 години, заедно с жена и дете на около 5 години, чупи огледалото й за странично виждане с крак, докато тя е в колата", това написа в социалната мрежа синът на потърпевшата.

Публикацията в мрежата, от която става ясно за деянието, е анонимна. 

"За съжаление не съм очевидец на случката, това е което знам от майка ми, която се прибра разстроена и ми разказа това нещо треперейки", се посочва още в поста.

Синът на потърпевшата твърди още, че мъжът е бил в нетрезво състояние.

"Лъхал е на алкохол. Майка ми шофира над 30 години и няма нито едно нарушение, нито паркира неправилно, нито шофира бързо, още по-малко създава предпоставки за ПТП и т.н", посочва той в коментарите под поста.

"Никой няма право на такова поведение. Но нещо ми липсва в тази история - как е счупил огледалото в движение, докато е лъхал на алкохол? Тук си е имало спречкване, така че и двете страни вероятно имат вина, но за различни действия", написа в коментарите под поста Мартина Павлова.

"Жалко за жената, че се е разстроила, обаче ако е направила нещо рисково, дори без да се усети, човекът може с право да е избухнал", коментира Александрина Ангелова.

Заглавната снимка е илюстративна.