Мъж от Дупница завари колата си потрошена. Возилото е било паркирано пред дома му. По неизвестни към момента причини, водач на друг автомобил се блъска в „Рено“-то му и напуска произшествието. Нанесените щети са значителни. Собственикът на пострадалата кола сега търси извършителя.

„Обръщам се към "хубостника" с БМВ-то, който е сътворил този шедьовър в новогодишната нощ. Нека се свърже с мен, за да си оправим сметките мирно и кротко. Защото смятам в утрешния ден да подам жалба до полицията, да заведа дело за нанесени имуществени вреди в голям размер. Не знам дали е наясно,че подлежи на съдебна отговорност, след като е избягал от местопрестъпление. Пак повтарям, нека се свърже с мен до края на деня, защото след това ще разговаря с полицията и съдебните институции! Подавам ръка, всичко да приключи възможно най-безболезнено и бързо!,“ написа той в социалната мрежа.

„Черно BMW комби с регистрация Е 3444, караше го руса жена. Само това ще ви кажа и изобщо не ме занимавайте за свидетел. На Еконт има камери, искайте си от тях записите,“ гласи коментар под публикацията му.