И това видяхме - мръсно бельо върху предния капак на паркиран в столицата автомобил.

На странната гледка е попаднал Владимир Спасов. Мъжът е заснело возилото в ж.к. "Младост" 3.

Вероятно шофьорът на автомобила е ядосал някого с паркирането си и поради тази причина са вдигнати чистачките, а мръсното бельо... то е бонус.

На снимката се вижда, че бельото е закачено върху една от чистачките. 

"Това ли е начинът да се разправяш с шофьор, който е паркирал както на теб не ти харесва?! Ако на някой не му харесва нещо, си има държава, към която да подаде сигнал, вместо да вдига чистачки и да поставя мръсно бельо върху автомобил. Никога няма да се подобри положението ни, ако допускаме подобни долни постъпки в обществото ни", написа Владимир Спасов.

На предното стъкло на колата е оставена и кутия от цигари. 

"Не зная къде е паркирал този юнак, но тези, които не само паркират пред входовете, но и си оставят колите с дни, и това им е малко", това написа Марио Лалчев в коментарите под поста на Владимир.

Александър Топалов пък добави, че не това е начинът за справяне с проблема относно неправилно паркираните автомобили.

"От подаването на сигнала до реакцията на компетентните органи има такъв период от време, в който подобни нарушители могат да си тръгнат преди да са получили каквато и да било санкция. Не това е начинът за справяне на проблема, но пък не е и това начинът на спиране. Винаги се поставяйте на мястото и на отсрещната страна. Никога няма да се подобри положението ни, ако всеки си прави каквото си иска", написа още Топалов.

Необичайно наказаха паркирал шофьор СНИМКА

Потребители на Facebook реагираха със смеещи се емотикони, а други останаха шашардисани.